Koplampherstel auto Zevenaar

Home » Koplampherstel auto Zevenaar

✔ Servicegericht detailingbedrijf

✔ Expert in schoonmaken

✔ Geconditioneerde omgeving

Heeft u last van krasjes op uw koplampen of zijn deze na een tijdje dof geworden? Spiq Carcleaning is een bedrijf dat kwaliteit levert, als het gaat om koplampherstel voor de auto in de regio Zevenaar. Veel van onze klanten komen ook uit Doetinchem en Doesburg. Naast het repareren van de koplampen helpen wij onze klanten ook met het reinigen van bekleding, autoramen tinten, lampen wrappen, ozonbehandelingen, kunststofreparaties en auto laten spuiten. Wij zijn de specialist op het gebied van car detailing. Kom dus langs voor koplampherstel aan de auto in de buurt van Zevenaar.

koplamp herstel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou auto ?

Stuur ons een bericht om een afspraak te maken.

12 + 14 =

Hét bedrijf voor koplampherstel van uw auto in de regio Zevenaar

Doffe koplampen zijn niet alleen vervelend voor u, maar ook voor andere weggebruikers. Het is niet alleen lelijk, maar ze veroorzaken ook slecht licht en zicht. Vooral in het donker levert dit gevaarlijke situaties op. Het levert verder ook boetes op. Als de lampen heel erg dof zijn, dan levert het zelfs een afkeuring op bij de APK. Kom dus langs voor koplampherstel aan de auto in regio van Zevenaar. Deze kleine investering kost u minder, dan dat boetes u kunnen kosten. Bovendien rijdt u weer veel fijner op de weg. Wij polijsten de lampen en voorzien ze van een laklaag, zodat ze daarna nog beter bestand zijn tegen vuil, steentjes en extreme weersomstandigheden.

Koplampherstel aan de auto door professionals uit Aalten, Doetinchem en Doesburg

Wij gaan voor u aan de slag met het herstellen van de koplampen, zodat u weer met een veilig gevoel de weg op gaat. Uiteraard doen wij ook achterlichten, reflectoren en mistlampen. Het beste is om het allemaal in één keer te laten doen. Ook dat scheelt u weer tijd en geld.Maak nu een afspraak voor koplampherstel van uw auto in Aalten via onze site. Of bel ons op het nummer 06-81790561.Mailen kan ook naar info@spiqcarcleaning.nl.

Ook interessant:

Auto laten coaten Doetinchem | Keramische coating | Wrappen | Contact