Auto laten coaten Doetinchem

Home » Auto laten coaten Doetinchem

✔ Servicegericht detailingbedrijf

✔ Expert in schoonmaken

✔ Geconditioneerde omgeving

Waarom een auto laten coaten in Doetinchem? Met auto coating brengt u of een specialist een dunne laag over de lak aan. De coating biedt bescherming tegen het ontstaan van kleine krasjes, ook wel swirls genoemd. Een coating kunt u vergelijken met een kleurloze lak. De glass coating beschermt de lak van uw auto dus met een extra laag over de gewone lak. Voor het beschermen van uw autolak zijn er veel middelen. Wij werken met diverse soorten, zoals glass coating, keramische coating en nano coating. Alleen werken wij alleen met A-merken. Laat uw auto coaten in Doetinchem en geniet van de glans.

polijsten bmw

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou auto ?

Stuur ons een bericht om een afspraak te maken.

13 + 4 =

Waarom kiezen voor glass coating door een professional uit Doesburg?

Een auto laten coaten in Doetinchem is voordelig voor het uiterlijk. Als eerste wordt de auto minder vies. Dat komt door de vuilafstotende werking van de coating. U hoeft dan minder naar de wasstraat, dat scheelt weer! Uw auto blijft langer schoon. Uw auto coaten in Doetinchem betekent niet dat u hem nooit meer hoeft te wassen. Coating heeft ook regelmatig onderhoud nodig. Het beste hiervoor is handwassen met de juiste materialen. Ook hierin kunnen we u advies geven. Verder kunt u bij ons terecht voor kunststof reparatie, auto-interieur repareren en reinigen, uitdeuken van de auto, ozonbehandeling, herstel van de lampen en beplakken met getinte folie. Kom snel langs bij Spiq voor glass coating in de buurt van Doesburg!

Bel direct voor het laten coaten van uw auto

Uw auto laten coaten in Doetinchem door de echte specialist? Zo kunt u makkelijker en sneller uw auto wassen. De auto glanst als een spiegel en de lak heeft een mooie reflectie. Door de coating beschermt u uw auto beter tegen boomhars, vogelpoep en resten van insecten. Autoruiten die zijn behandeld met coating blijven langer schoon aan de buitenkant. Daardoor blijft uw zicht ook beter. De auto blijft langer schoon door de zelfreinigende werking. Van goede glass coating in de buurt van Zevenaar heeft u langere tijd plezier. Kies voor glass coating in Doetinchem, nabij Zevenaar, en maak een afspraak bij Spiq Carcleaning. Neem contact op via het nummer 06-81790561 of mail naar info@spiqcarcleaning.nl.

 

Ook interessant:
Auto-interieur repareren | Autobekleding reinigen Doetinchem | Wrappen | Contact