Keramische coating auto Doetinchem

Home » Keramische coating auto Doetinchem

✔ Servicegericht detailingbedrijf

✔ Expert in schoonmaken

✔ Geconditioneerde omgeving

Auto’s worden tegenwoordig zo goedkoop mogelijk gemaakt. Het resultaat hiervan is dat er ook vaak wordt bezuinigd op bepaalde onderdelen en processen. De kwaliteit van de lak is daar weer een onderdeel van. De watergedragen laksoorten zijn zacht. De dikte van de laag laat soms ook te wensen over. Wij zien dit regelmatig terug op nieuwe auto’s en daarom raden we extra bescherming aan. Bent u hier ook naar op zoek? Kom dan bij ons langs voor keramische coating voor de auto, bij onze werkplaats in Doetinchem. Verder kunt u bij ons terecht voor reinigen van bekleding, autoramen tinten, lampen tinten, ozonbehandelingen, kunststofreparaties en auto laten spuiten.

polijsten bmw

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou auto ?

Stuur ons een bericht om een afspraak te maken.

2 + 6 =

De effecten van keramische coating: bescherming autolak

Als u uw auto voorziet van keramische coating, is dat de beste bescherming die u uw auto kunt geven. Coaten kunt u zien als het impregneren van uw auto. De lak van de buitenkant beschermt u zo tegen uv-straling, regen, vogelpoep, boomhars en steenslag. De coatings blijven zeker tot 2 jaar zitten. Voordat wij gaan coaten gaan we aan de slag met het reinigen van de lak, eventueel kleien en polijsten. Daarna zullen we de auto volledig om de coating goed te laten hechten met de lak. Het aanbrengen van de glass coating duurt ongeveer een werkdag, waarna de auto 24 uur moet drogen om het geheel te laten uitharden. Voor de coating werken wij alleen met A-merken.

Ontdek keramische coating op de auto. Maak een afspraak en kom langs!

Kom langs voor keramische coating op de auto in Doetinchem. Daarnaast verzorgen wij uw auto met andere behandelingen, zoals bekleding reinigen, tinten van lampen en ramen, kunststofreparaties, auto laten spuiten en ozonbehandelingen. Bent u uw auto even kwijt? Dan krijgt u van ons vervangend vervoer. Bel ons op 06-81790561. Mailen kan naar info@spiqcarcleaning.nl. Op al ons werk zit standaard 90 dagen garantie.

Ook interessant:

Auto polijsten Doetinchem | Kunststof reparatie Doetinchem | Exterieur | Contact