Interieur reinigen

Auto-interieur repareren of reinigen in Doetinchem

U zit niet op uw gemak in een vies interieur van uw auto, dat is een gegeven. Auto-interieur laten repareren of reinigen in Doetinchem kan beginnen bij een grondige stofzuigbehandeling tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar ik ieder hoekje en gaatje reinig aan de binnenkant van uw auto. Uiteindelijk zal dan alles zoals de bekleding, ramen, kunststof en leer schoongemaakt en behandeld worden. Ieder materiaal en component aan de binnenzijde van uw auto vereist een andere benadering en behandeling. Automatten en bekleding kunnen worden gereinigd met stoom om de bacteriën te doden welke zich hier in kunnen nestelen.

Auto-interieur reinigen Doetinchem

Een goed gereinigd interieur voorkomt nare en vieze luchtjes en is gezonder om in te vertoeven tijdens uw autoritten. Heeft u last van echt nare luchtjes in de auto dan kunnen wij het interieur behandelen met ozon om deze voorgoed te verwijderen. Een uitgebreide interieur detail kan soms wel eens meer dan een dag duren afhankelijk wat er gedaan moet worden. Ook het herstellen van instapschades aan de wangen van de stoel behoort tot de mogelijkheden. Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt. Laat nu uw auto-interieur reinigen in Doetinchem.

Kunststof reparaties

SpiQ Carcleaning biedt ook oplossingen voor diverse kunststof reparaties in- en rondom uw auto. neem contact op of bel ons voor meer informatie.

Auto interieur

 • Deurpanelen (boven en onderkant)  –   Instap deurstijl – Dashboard
 • Stuurwiel slijtage  – Kofferbak / laadruimte bekleding (krassen)
 • Middenconsole schade

Auto exterieur

 •  Bumper schade  herstel
 • Spatboard verbreders (krassen) herstel
 • Stootlijsten reparatie zijkant auto
 • Raamstijl kunststof lijsten spuiten

Zelf reinigen of laten reinigen

Sommige vlekken of geuren zijn erg lastig te verwijderen. Denk hierbij aan braak, frisdrank, schimmel, rooklucht, kinderkoekjes of koffie. Ook hondenharen krijgt u bijna niet uit de bekleding. Hier bent u als autobezitter lang mee bezig en dan haalt u nog steeds niet de beste resultaten. Een gewone stofzuiger of stoomreiniger is niet opgewassen tegen de vlekken en nare luchtjes die in de bekleding zitten. Bespaar uzelf dus een hoop tijd en ergernis. Zijn er daarnaast nog oneffenheden aan uw dashboard. Wij voeren ook kunststof reparaties uit als detailing bedrijf in de regio van Zevenaar. Uw auto ziet er weer snel uit als nieuw. Wij helpen met auto-interieur reinigen in Zevenaar en Doetinchem!

  Bel nu en laat uw auto-interieur repareren

  Wilt u uw auto-interieur laten reinigen door een bedrijf uit de regio Zevenaar, Doesburg of Doetinchem? Maak vandaag nog een afspraak met Spiq Carcleaning. Uw auto ziet er uit en ruikt daarna weer als nieuw. Wij staan voor kwaliteit en geven altijd 90 dagen garantie op ons werk. Een afspraak maken gaat via het formulier op onze website. Of neem contact op via het nummer 0314-849912 of mail naar info@spiqcarcleaning.nl.

  Ook interessant:

  Achterlichten wrappen | Autobekleding reinigen Doetinchem | Wrappen | Contact

  Ozonbehandeling

  In auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren- of sigarettenlucht of zware parfumlucht. Ook huisdieren, honden in het bijzonder, kunnen soms een penetrante geur achterlaten in de auto. 

  Wij beschikken over een methode om nare luchten definitief te laten verdwijnen.

  Dit doen wij door middel van een zogenaamde ‘ozon’-behandeling. De lucht in uw auto wordt onder een hoogfrequentie geïoniseerd, waardoor alle geurtjes verdwijnen die in de auto aanwezig zijn.

  Wanneer u een volledige schoon en geurvrij interieur wil, raden wij u aan het combinatie pakket te kiezen dat bestaat uit het showroomklaar maken van het Interieur in combinatie met de Ozonbehandeling. Hierdoor zal het eindresultaat optimaal zijn.