Autobekleding reinigen Doetinchem

Home » Autobekleding reinigen Doetinchem

✔ Servicegericht detailingbedrijf

✔ Expert in schoonmaken

✔ Geconditioneerde omgeving

Denkt u dat het reinigen van de autobekleding overbodig is? Dan komt u vast van een koude kermis thuis. Als u elke dag in de auto zit, krijgt het interieur van uw auto veel te verduren. Dit heeft met kleine dagelijkse bezigheden te maken, die u onderweg in de auto doet. Denk hierbij aan eten, roken en drinken in de auto. Ook het vervoeren van huisdieren of kinderen vormt al een aanslag op de bekleding en het dashboard van uw auto. Laat daarom uw autobekleding reinigen in Doetinchem door de professionals. We werken met stoom, shampoo en ozon. Maak nu een afspraak bij Spiq, zodat we kunnen zien wat nodig is.

interieur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou auto ?

Stuur ons een bericht om een afspraak te maken.

3 + 7 =

Waarom is het goed om de autobekleding te laten reinigen in Doetinchem?

Veel mensen gaan zelf aan de slag met een sopje en een doekje en denken dat dit genoeg is om de auto goed te reinigen. Daar is natuurlijk meer voor nodig. Laat uw autobekleding reinigen in Doetinchem door vakmensen. Wij van Spiq zijn ongeveer een halve dag bezig, maar het resultaat loont. Wij reinigen de vloer, matten en bekleding en geven de rest van het interieur een dieptereiniging. Het grote voordeel is, dat we ook de vlekken en schadelijke bacteriën weer verwijderen. De auto ruikt weer fris en oogt weer zo goed als nieuw. Met een gerust hart vervoert u nu uzelf, uw kinderen en andere passagiers.

Bel nu voor het beste car detailingbedrijf bij u in de buurt

Wij zetten ons helemaal in om constant kwaliteit te leveren. Wilt u uw autobekleding laten reinigen in Doetinchem? Veel van onze klanten verwijzen u dan vast naar Spiq Carcleaning. U weet bij ons waar u aan toe bent. Wij werken alleen met A-merken voor het reinigen van de auto. Heeft u vervangend vervoer nodig? Die krijgt u kosteloos van ons mee. Maak een afspraak via 06-81790561. Mailen kan ook naar info@spiqcarcleaning.nl.

Ook interessant:
Home | Uitdeuken auto | Tarieven | Contact